Anbefalinger

WAVES har i flere år brugt Apicture til film og billeder. Anders leverer altid til tiden og som aftalt. Han er kreativ og en fantastisk sparringspartner, når vi ønsker film lidt ud over det sædvanlige. Han indfrier vores høje forventninger hver eneste gang og han formår at takle personalet i butikkerne til UG. Apicture er topprofessionel  og jeg vil til enhver tid give ham min bedste anbefaling.

 

Pia Murmann Løhndorf

Centerchef

WAVES Shoppingcenter

Vi har ved flere lejligheder samarbejdet med Anders Koch og Apicture med henblik på, gennem billede-, video- og filmproduktion, at dokumentere f.eks. store internationale konferencer, levering af avanceret kæmpeudstyr til vores fabrikker gennem taget og så videre. Begge dele kræver både stor tålmodighed, professionel timing og et sikkert blik for detaljer og at fange øjeblikket. Disse kompetencer har hver gang resulteret i levende og spændende reportager af højeste tekniske kvalitet. At Anders samtidig udviser en oprigtig interesse for sine kunder og den aktuelle opgave og er utrolig behagelig at samarbejde med, gør ikke min anbefaling mindre varm.”

 

Helle Rexen

Consultant & Communications  Partner – Corporate Communications

Jeg har samarbejdet med Anders Koch og Apicture i mange år. I mit arbejde som ansvarlig for video- og billedeproduktion i Novozymes har jeg nydt godt af den professionelle tilgang til opgaverne. Anders har også været en god og kreativ sparringspartner når komplicerede opgaver skulle løses. Jeg har aldrig oplevet at der er gået på kompromis med den kvalitet der var aftalt. Tilliden til Anders kvaliteter og arbejde har også været årsag til de mange års samarbejde. Hvis opgaven kunne løses med en stige foreslog Anders aldrig en dyr kran, der kunne fordyre projektet.

 

Jeg kan varmt anbefale Anders og Apicture til både små og store opgaver.”

 

Kenneth Aukdal

Senior Communication Representative

Global Communications & Public Afairs

Dako Denmark A/S, an Agilent Technologies Company

NEW har brugt Apicture gennem flere år, til at optage og redigere video samt stillbilleder fra vores stormøder med topledere - samt interviewe lederne. Vi er meget glade for samarbejdet, og både proces og udbytte er altid topprofessionel!

Christina Ørnstrand, Founder og CEO, NEW


Christina Ørnstrand

direktør, facilitator

Jeg har samarbejdet med Apicture gennem en række år og med afsæt fra forskellige virksomheder og funktioner. Vi har samarbejdet om bl.a. billede, filmmanus, stillbilleder og filmproduktioner. Det har i alle årene været en super positiv oplevelse. Anders Koch har en rigtig fin og professionel tilgang til opgaver, som gør, at man kan føle sig tryg og korrekt rådgivet i processen. Jeg har aldrig oplevet ikke at modtage den leverance der er aftalt - og i en kvalitet som få andre på markedet kan matche. På den baggrund kan jeg bestemt anbefale et samarbejde Apicture.dk.

 

Michael Thage Wohlert

Kampagnekoordinator / Campaigns Coordinator

Vi har ved flere lejligheder brugt Apicture til både foto- og videoopgaver. 

Anders er nem at samarbejde med og har en altid professionel tilgang til opgaven – også de mindre.

Hans arbejde har hver gang levet op til vores forventninger, og et samarbejde med ham kan derfor klart anbefales.”

 

Christina Pedersen
Communications & Marketing Coordinator Primagaz Danmark A/S

Vi har samarbejdet med Apicture gennem nogle år i forhold til billede-, video- og filmproduktion. 

Det være sig portrætter af vores boligafdelinger, videoer til hjemmesiden, film til præsentationsformål etc. Anders’s tilgang er ALTID 100% professionel, både i hans research og forberedelse af opgaven,

ligesom hans levering af produkter altid har levet op til (og lidt til) vores forventninger. 

På den baggrund kan jeg KUN anbefale et samarbejde med Apicture og deres samarbejdspartnere, hvis du vil have leveret et produkt af meget høj kvalitet.”

 

Arne Juul
Direktør

Slagelse Boligselskab